Maarten

Hallo ik ben ben Maarten en welkom op mijn blog!

Als huidig eigenaar van het domein woonateliervolendam.nl wil ik mensen inspiratie en kennis bieden op het gebied van wonen en alles wat daarbij komt kijken. Woonateliervolendam.nl was vroeger een fysieke winkel in Volendam. Nadat ze zijn opgehouden heb ik besloten om, als regelmatig bezoeker van dit atelier, van deze website een blog te maken waar ik mijn ideeën op kwijt kan. Ikzelf kom overigens niet uit Volendam, maar uit Monnickendam. Dit is in de buurt van Volendam.

Hoewil ik voor nieuwe inspiratie niet meer naar het woonatelier in Volendam kan gaan, ga ik nog wel regelmatig beurzen af in Nederland en België. Hier spreek ik veel mensen en kom ik veel nieuwe trends tegen. Deze pas ik dan weer toe in mijn huis en hoop ik voortaan ook op mijn blog met jullie te gaan delen.

Naas het feit dat ik regelmatig blog, zullen er ook gastblogs geschreven worden door mensen die een product of idee hebben die van toegevoegde waarde is. Ben je zelf zo iemand? Neem dan contact met mij op via de contactpagina!

Groeten,

Maarten Post

Maartenpost