Snel en voordelig een gebouw opzetten met houtskeletbouw

Of je nu een woning wilt laten bouwen, of je woonomgeving wil uitbreiden door middel van een extra aan- of uitbouw, houtskeletbouw is een voordelige en snelle optie. Prefab houtskeletbouw wordt in de fabriek geproduceerd zodat op jouw bouwplaats alleen de constructie nog moet plaatsvinden. En de gebouwen zijn er niet minder origineel om. Houtskeletbouw van prefabwoningonline geeft je genoeg keuze om toch nog authentiek te blijven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het hele proces van begin tot eind is simpel en duidelijk. Je kiest eerst een lay-out van je woning of gebouw uit een catalogus. Je kan ook je eigen afmetingen doorgeven, als je dat liever hebt. Dit is de basis waar je mee werk. Dit kale gebouw kan je vervolgens voor extra kosten uitbreiden met allerlei extra’s. Denk aan een ingewikkelde indeling of meerdere ramen. Hoe meer je kiest hoe duurder het wordt. Hierdoor heb je wel altijd overzicht over de kosten en kan je goed een oogje op je budget houden.

De constructie

Nadat je het gebouw hebt gekozen en samengesteld, kan je op de bouwplaats beginnen met het leggen van de fundering, want binnen 6 tot 8 weken kan je de constructie al verwachten. Het gebouw wordt samengesteld en getest in de fabriek zodat het op locatie alleen nog maar in elkaar moet worden gezet. Dit kan binnen een paar dagen gebeurd zijn, afhankelijk van de grootte van de constructie.

Hoeveel kost houtskeletbouw?

Houtskeletbouw is goedkoper, omdat van begin tot eind minder tijd kost. Ook heb je geen last van weersomstandigheden, dus de kans op vertraging is klein. De kosten van houtskeletbouw hangen af van de keuzes die je gemaakt hebt, maar een aanbouw kan je al krijgen vanaf €10.000. Goede redenen dus, om nu bij prefabwoningonline een catalogus op te vragen zodat je precies weet hoeveel jouw bouwwerk zal gaan kosten.

You may also enjoy...