Zonneschermdoeken kan je makkelijk online bestellen

Het is normaal dat zonneschermdoeken af en toe vervangen moeten worden. Het is normaal dat de kleuren vervagen en dat de kwaliteit van het doek afneemt. Dat zorgt er ook voor dat de werking van het scherm niet meer optimaal is. Op een gegeven moment moet je een nieuw doek kopen en installeren. Deze doeken kan je makkelijk zelf bestellen online en dan worden ze op maat gemaakt. Je kan kiezen voor bepaalde kleuren en patronen, er is van alles mogelijk voor jouw zonnescherm. Als je op zoek bent naar een doek van kwaliteit, dan kan Tibelly een optie zijn.

De doeken van Tibelly

Deze zonneschermdoeken zijn gemaakt van acrylvezels die ervoor zorgen dat het doek sterk is en dus lang meegaat. Ze kunnen tot 90 procent van de UV stralen tegenhouden zonder dat de kleuren snel vervagen. Je kan kiezen uit een groot aantal doeken, bijvoorbeeld effen of gestreept en verschillende kleuren. Er is vast iets te vinden dat bij jouw huis past voor een prijs die binnen jouw budget valt. Het is wel de moeite waard om je hier goed in te verdiepen, want je scherm moet een groot aantal jaren dienst doen.

Het doek zelf monteren

Het monteren van het doek is in principe geen moeilijke klus, maar je kan het niet alleen. Hoe de montage moet gebeuren hangt af van het type zonnescherm dat je hebt. Er is verschil tussen een uitvalscherm en een knikarmscherm en de montage van beide verschilt. Als je je niet zeker genoeg voelt om dit zelf te doen kan je altijd een professionele monteur aannemen. De procedure die normaal gevolgd wordt is dat hij eerst je nieuwe scherm zal schoonmaken, dan zal hij het oude scherm verwijderen en het nieuwe plaatsen. In het geval van een elektrisch scherm zal hij deze afstellen zodat hij weer soepel loopt.

You may also enjoy...